Hyppää pääsisältöön

Wassis Oy on fuusioitunut Vestelli Oy:n kanssa

Vestelli Oy:n sivuille pääset tästä

____________________________________________________________________________

 

Wassis Oy on palveleva perheyritys, joka toimii eri ympäristöaloilla ja etsii aktiivisesti uusia ekotuotteita tuotevalikoimaan. Toimipisteemme sijaitsee hyvällä paikalla kantatie 51:n varrella Degerbyn liittymässä.

Isolla pihallamme on esillä erilaisia jätevesijärjestelmiä, erikoismyymälässämme on suunnittelukonttori ja myyntipiste. Asiakas voi rauhassa tutustua markkinoiden kuivakäymälä-, kompostori- ja harmaavesisuodatinmalleihin puolueettoman asiantuntijamme kanssa. Muitakin erikoistuotteita on myös myynnissä.

Autamme teitä mielellämme asiantuntemuksellamme ja pitkän kokemuksemme kautta.

Wassis Oy on maan johtava Jätevesikeskus ja mukana monissa tapahtumissa eri valmistajien kanssa.

 

Visiomme

Wassis Oy haluaa ylläpitää tulevaisuudessakin tätä saavutettua asemaa alueen jätevesiasioissa. Asiakkaille pitää olla helppoa ottaa yhteyttä meihin ja saada laadukasta sekä reilua apua ongelmiinsa.

Paras markkinointi meille on tyytyväinen asiakas, joka voi hyvällä mielellä suositella meidät ystävilleen. Tämä on jo nytkin osa meidän arkea.

Haluamme parantaa palvelujamme entisestään, siksi palautteet asiakkailta ja urakoitsijoilta sekä valmistajilta ovat tärkeitä.

Asiakas pitää saada jotain vastausta tai apua 24 tunnin sisällä, jotta hän saa rauhan ja asia edistyy. Kerromme avoimesti, jos emme ehdi palvella tai ottaa vastaan uusia kohteita.

Haluamme vahvistaa kumppaniverkostoamme koko ajan, koska uusia tekijöitä tarvitaan tulevaisuudessa. Työt pitää tehdä hyvin ja aikataulut on pidettävä.

Suurta varovaisuutta noudattaen tulemme jatkossakin olemaan avoimia uusille innovatiivisille tuotteille. Pyrimme tekemään laatuvalinnat teidän puolesta valmiiksi.

 

Miten toimimme

Ensimmäinen yhteydenotto

Vastaamme yhteydenottoon nopeasti, tuleepa se sitten netistä, messuista, valmistajilta tai suoraan puhelimitse.

Kartoitamme mikä on asiakkaan/tilaajan tarve ja aikataulu, täten saadaan asia heti eteenpäin oikeille raiteille.

Toinen yhteydenotto

Joko asiakas käy toimipisteessämme tai esim suunnittelija sopii käyntiajan asiakkaan kanssa. Täten pystymme saamaan paremman kuvan projektista ja voimme yhdessä valita optimaalisen ja kestävän ratkaisun. Tai asiakas saa toivotun tarjouksen mahdollisimman nopeasti, riippuen projektin laajuudesta tai tarvikkeiden määrästä.

Tämän jälkeen

Joko laadimme suunnitelman/asiakirjat tai budjetin asiakkaalle ja sen pohjalla tehdään aikataulut. projektit viedään loppuun sovituilla ehdoilla.

Työn jälkeen

Ilmoitamme asiakkaalle työn valmistumisesta ja kerromme myös huomioitavista asioista projektin aikana, jotta ei tule yllätyksiä vastaan laskutuksen suhteen.

Siisteys

Työmaa siivotaan asiallisesti ja roskat viedään pois. Tavallisesti projektit viimeistellään ilman mitään pintamultakerrosta, eli tavallinen lopputäyttö tehdään. Lisätyöstä asiakas voi vapaasti sopia suoraan urakoitsijan kanssa.

Luovutus

Käymme asiakkaan kanssa läpi joko ostetun tuotteen käyttötarpeita tai miten esim asennettu jätevesijärjestelmä toimii, vaatii ylläpitoa ja huoltoa.

Laskutus

Laskumme lähtee (ellei muuta on sovittu) projektin valmistuttuaan ja se sisältää erittelyn tehdyistä työosuuksista ja käytetyistä tarvikkeista. Yleensä isot tuotteet laskutetaan heti toimituksen jälkeen ja loput asennuksen jälkeen.

 

Historia

LVI-insinööri Stefan Wasström perusti ensimmäisen yrityksensä, Stefan Wasström AY, 2005. Ensimmäiset kolme vuotta Stefan pyöritteli yritystään kotoa ennen kuin hän avasi toimipisteen Inkoossa, missä nykyään on Byggcenter 51. Tämä muutto mahdollisti myös myymälän ylläpitoa, mikä on antanut lisää tukea kokonaistoimintaan. On ollut tärkeää, että asiakkaat ovat saaneet puolueettomasti tutustua erilaisiin tuotteisiin jo suunnitteluvaiheessa.

Heti alusta Stefan teki jätevesisuunnitelmia ja sai hyvän jalansijan omalta toiminta-alueelta. Lähikuntien ympäristö- ja rakennustarkastajat ovat tulleet tutuksi vuosien varrella ja yhteistyö toimii hyvin.

Suunnitelmien ohella, yritys tarjosi asiakkailleen myös kokonaispalveluja, jotka tänä päivänä ovat todella suosittuja. Eli yritys hoitaa itse KVV-valvonnan asennuksien yhteydessä ja etsii projekteihin jonkun luotettavan ja paikallisen urakoitsijan tekemään työt. Vuonna 2010 toiminta siirtyi Wassis Oy:hyn ja uusi toimipiste avattiin Degerbyssä isommissa tiloissa.

Toiminta kasvoi ja Wassis Oy ryhtyi myös maahantuojaksi vedensäästöalalla vuonna 2013. Mukaan otettiin lisää työvoimaa ja tällä hetkellä yrityksessä on 3 työntekijää. Huhtikuusta 2017 lähtien olemme voineet tarjota myös omaa asennus- ja huoltopalvelua.

Etsimme jatkuvasti uusia ekotuotteita tuotesalkkuumme ja toukokuussa 2017 meistä tuli myös Biokube-puhdistamoiden (Tanska) ja Baga-Valett vähävetisten käymälöiden maahantuoja.

Wassis Oy on aina ollut aktiivisesti mukana eri tapahtumissa, esim OmaMökki-, FinnBuild-, Kiinteistö- ja OmaKotimessuilla sekä useilla kyläpäivillä eri paikkakunnilla. Haluamme valmistajien kanssa tuoda infoa kiinteistönomistajille ja reilusti kertoa mitä tapahtuu alalla ja mitä vaaditaan riippuen kiinteistön tarpeesta. Jätevesimarkkinat ovat ikävä kyllä saaneet huonon maineen mm politiikkojen farsin sekä joiden firmojen pakkomyyntien takia.

Tällä hetkellä Wassis Oy on tehnyt yli 1600 jätevesisuunnitelmaa, sekä pieniä että isoja kohteita. Stefan on maan kokenein jätevesisuunnittelija ja missään muualla Suomessa ei ole esillä niin laaja valikoima jätevesituotteita kuin meillä. Turvallisen urakoitsijaverkoston kautta on yli 600 erilaista jätevesijärjestelmää asennettu. Joten tunnemme todella hyvin markkinoiden vaihtoehtoja.

Vedensäästöalalla Wassis Oy on kasvanut vahvasti tunnetuksi toimijaksi ja laaja referenssilistamme kertoo laadukkaiden tuotteidemme puolesta. Monet kansalliset ketjut, liikekeskukset, urheiluhallit, kunnat, taloyhtiöt jne säästävät jo veden- ja energiankuluissa tuotteillamme. Meillä on RC Mannesmannin ja Divellon erikoistuotteiden maahantuonti vuodesta 2013. Tämä toiminta siirtyi joulukuussa 2018 toiselle firmalle, Watersaving Finland Oy:lle. Katso enemmän: www.vedensäästö.fi

Suurkiitokset vanhoille ja vakioasiakkaillemme luottamuksesta, tuntuu hyvältä saada jatkaa tätä ympäristötyötä näillä aloilla.